For at undgå problemer eller der kommer driftsforstyrrelser på et luft til luft varmepumper system, så er det en rigtig god ide at få lavet et årligt service på systemet. Er der 1 kg. kølemiddel (gas) på systemet, så er det faktisk et lovkrav at systemet bliver tjekket en gang årligt. Flere leverandører af varmepumpe systemer kræver at det bliver gjort for at oparbejde den forlængede garanti på systemet. Det er faktisk en god ide at få det gjort, for er systemet fri for blade på uddelen og den indvendige del er blevet desinficeret. samt de indvendige filtere der renser luften indvendigt. og hele er systemet tjekket med et digital manometer der kan se flowet i systemet og tjekke indgangs og afgangs temperatur.  Så kan man sidde lunt og trygt hjemme med en rimelig stor sikkerhed for at varmepumpen bliver ved med at fungere. 

Ved montering og årligt service på luft til luft varmepumper, har vi mulighed for at udlæse alle de data der er nødvendig for at systemet gerne skulle køre fejlfrit i flere år. For kører systemet optimalt hos kunden, så er det også væsenligt billigere at have kørende, end et system der ikke kører optimalt.

 

Vi tilbyder et årligt standard service på et luft til luft varmepumpe system for kr. 895. inkl. moms og kørsel. i en omegn af 15 km. fra Hvidovre. Ved længere kørsel tilkommer kr. 3.95 pr. kilometer. 

Har du en varmepumpe i dag som ikke kører optimalt ?, så kan vi inden den evt. skiftes, se om ikke det er muligt at få den til at køre igen. Vi har stor erfaring i at fejlsøge og servicere en bred vifte af varmepumper.