Klimasystem

 

Velkommen indenfor her hos Klimasystem.

 

Har du som mange andre også et gasfyr i dag ? og bruger det til opvarmning og varmt vand. Så burde du måske overveje om ikke det kunne være en smart og ikke mindst en sparsom løsning at får monteret en Luft til luft varmepumpe. Vi kan i dag levere varmepumper systemer der har en scoop værdi på hele 5.1. Det svarer faktisk til at du har en krone og kan bytte den til en Femmer. Hvem ville dog ikke det. Det er ganske enkelt fordi bruger du en kWh. Så får du en varme værdi tilbage som svarer til 5 kWh. Så med de gaspriser vi kan se frem til det næste stykke tid, så vil du kunne tjene et Luft til luft varmepumpe system hjem ret hurtigt. Et gasfyr har en Scoop værdi på 1.25 og det er en ret kostbar måde at opvarme med i dag. I en normal husstand er det cirka 80% af den samlede mængde naturgas der benyttes til opvarmning af husets rum.

 

Om sommeren kan man også bruge sin varmepumpe til at køle husets rum ned, Fuldstændig som man kender det fra en ferie i varmere himmelstrøg, så det er ikke kun en fornøjelse med en varmepumpe om vinteren, det er også en behagelighed om sommeren når det er varmt udenfor.

 

Den nye type varmepumper er meget stille og samtidigt får man et langt bedre indeklima. På vores modeller af varmepumper sidder der monteret støvfilter som er med til at rense luften indendørs. De renses ved det årlige service på varmepumpesystemet. Så det er faktisk også vedligeholdelsesfrit for brugeren.

 

Kik rundt på vores side her. Som det kan ses har vi flere typer af varmepumper på lager. Fælles for dem alle er at de fremstillet til det nordiske marked. Det er endog meget vigtigt for den besparelse der er med til at betale sin investering hjem igen. For falder man for at købe et varmepumpe system der ikke er til vores vejrtype, så kommer det til at koste en del mere strøm end nødvendigt. De helt billige varmepumper systemer er ofte systemer der er tiltænkt markeder der ikke kommer under 15 grader når det er koldest. Så det skal man tage med i overvejelse når man skal have en varmepumpe monteret.

 

Skulle i også have lyst til at få et besøg, så vi sammen kan se på en varmepumpe løsning i jeres husstand eller firma også. Så er vi ikke længere væk end et telefonopkald. Et besøg koster kr. 625. inkl. moms. Vi sætter en ære i at i også får en god varmepumpe løsning. Så vi sammen kan få nedsat jeres varmeudgifter betydeligt.

 

Klimasystem.

Kenn Olsen