Velkommen hos Klimasystem.

Klimasystem er en grøn virksomhed der opsætter og servicere luft til luft varmepumper.

Vi holder til i Hvidovre. Men kører rundt på det meste af Sjælland. Vi går meget op i at der ved montering og service ikke slipper ozon skadelig gasser ud i atmosfæren. Endvidere er vi selvfølgelig også KMO godkendt. Det betyder at vi opsamler gammelt freon og sørger for det bliver destrueret, så ikke det bare bliver lukket ud i luften. Vi råder over en bred vifte af det rigtige værktøj.  Så skal du have opsat en varmepumpe eller lavet det årlige service, så er vi gerne til rådighed, Har du bare brug for sparring inden du beslutter dig, hvilken varmepumpe du skal vælge, så er du også velkommen til at sende en mail forespørgsel. eller give os et kald.

Lidt bagrund omkring klimasystem.

Klimasystem er en afdeling hos Mobilteknik A/S. Vi har i mange år serviceret biler med klima og aircon service. Faktisk har vi været med i så mange år at da vi startede med aircon service der monterede vi aircon systemet i bilen. Idag er det næsten standard i alle biler. Vi har også været en del af et andet firma der monterede kølebiler. Så derfor startede dette med luft til luft varmepumper, da vi skulle have monteret en på vores eget værksted. Der var det svært at finde et firma der kunne fortælle lidt om de forskellige luft til luft systemer, uden at have en bagtanke med at sælge dem som de havde på lager. Bevares det er da selvfølgelig også oplagt. Men da vi begyndte at sætte os ind i de forskelige systemers fordele og bagdele. Så kunne vi godt se at den rigtige måde for os og drive klimasystem på er at kun have et lille lager hjemme, og så ikke (brænde) inde med et lager som vi ved er ved at sakke bagud. Der pågår jo en udvikling på alle typer varmepumper. 

Det er også derfor vi tilbyder at være med når du som kunde har fundet dig et luft til luft system, som du gerne vil have monteret. Du sætter inde og udedel op så kommer vi og montere rør og trykprøver systemet. Selvfølgelig montere vi også gerne hele systemet.Vi kan selvfølgelig også tilbyde at komme forbi og give systemet et lovpligtigt årligt service. Så burde det nemlig køre problemfrit i mange år.

Så vær sikker på at vi har den erfaring og viden det kræver for at dit system og kommer til at køre problemfrit, og skulle det drille så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail.

Endnu engang velkommen hos klimasystem.